Uvjeti i načini plaćanja

CIJENE
a) Cijene turističkih aranžmana u internetskoj trgovini www.fantasiatravel.hr izražene su u hrvatskim kunama (HRK). Fantasia Travel obvezuje se da nakon objave aranžmana neće mijenjati cijene, niti tražiti naknadne doplate. U informacijama o turističkom aranžmanu, u rubrici "Cjenik", navedene su cijene i stavke koje su uključene u cijenu.
Cijene uključuju porez na dodatnu vrijednost (PDV).

b) Cijene usluge smještaja u internetskoj trgovini www.fantasiatravel.hr izražene su u hrvatskim kunama (HRK) i eurima (EUR). Cijene su podložne promjenama na zahtjev pružatelja usluga u smještajnoj jedinici, no Fantasia Travel j.d.o.o. se obvezuje da nakon kupnje usluge smještaja neće tražiti naknadne doplate. U informacijama o turističkom aranžmanu, u rubrici "Cjenik", navedene su cijene i stavke koje su uključene u cijenu.
Cijene uključuju porez na dodatnu vrijednost (PDV).

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje u internetskoj trgovini moguće je:
1. Općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virmanom)
2. PayPal računom
3. Karticama

1. PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM (VIRMANSKO PLAĆANJE)
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju adresu e-pošte dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj bankovnog računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili bilo kojim drugim načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Uobičajeni model plaćanja je 00 (plaćanje po računu), ali neke banke imaju svoje oznake. Možete ostaviti i bez broja modela, ali najbolje je kontaktirati Vašu banku ukoliko nalog prijavljuje grešku. U poziv na broj svakako upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail sa potvrdom Vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate sa narudžbom. Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je maksimalno 48 sati. Fantasia Travel će čuvati Vašu rezervaciju 3 radna dana. Rezervacija se može i produžiti na Vaš zahtjev, ukoliko nas kontaktirate na 099 306 4453 ili na info@fantasiatravel.hr. Nakon što je iznos prebačen na račun, na vašu adresu e-pošte stići će e-karta koju ste dužni predočiti pri polasku (turistički aranžmani) ili dolasku (usluge smještaja).

2. PLAĆANJE PREKO PAYPAL RAČUNA
Ukoliko već posjedujete PayPal račun, povezan s ovjerenom i važećom kreditnom ili debitnom karticom, dovoljno je ulogirati se uz pomoć adrese e-pošte i lozinke.
Plaćanje se odvija preko sigurnosno zaštićene PayPal stranice, što znači da podatci koje koristite prilikom plaćanja nisu dostupni tvrtci Fantasia Travel j.d.o.o., već isključivo PayPal-u.
Nakon što je uplata evidentirana, na vašu adresu e-pošte stići će e-karta koju ste dužni predočiti pri polasku (turistički aranžmani) ili dolasku (usluge smještaja).

3. PLAĆANJE KARTICAMA

Jednokratno plaćanje karticama moguće je American Express, Diners, Visa, Visa Electron, VPay, MasterCard i Maestro karticama.
Obročno plaćanje karticama (na rate) moguće je karticama
American Express (2-6 rata);
Diners (2-12 rata);
karticama Zagrebačke banke - MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall (2-12 rata na minimalni iznos od 500 kn);
karticama PBZ-a - VISA Inspire i Maestro (2-6 rata);
karticama Erste banke - Maestro (2-12 rata).
Kod odabira plaćanja karticama, bit ćete preusmjereni na sigurnosno zaštićenu stranicu, na kojoj je potrebno unijeti tražene osobne podatke i podatke o kartici. Vaši podaci niti u jednom trenutku nisu dostupni tvrtci Fantasia Travel j.d.o.o. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Nakon što je proces plaćanja završen, na vašu adresu e-pošte stići će potvrda o plaćanju, a u najkraćem mogućem roku i potvrda agencije da je uplata uspješno evidentirana te e-karta, koju ste dužni predočiti pri polasku (turistički aranžmani) ili dolasku u smještajnu jedinicu (usluge smještaja).

REKLAMACIJE I POVRAT NOVČANIH SREDSTAVA
Fantasia Travel j.d.o.o. obvezuje se da će, u slučaju otkazivanja aranžmana od strane agencije Fantasia Travel j.d.o.o., isplatiti cijeli iznos na račun s kojeg je uplata zaprimljena u roku od 14 radnih dana od dana otkazivanja aranžmana, odnosno od dana kada je putnik obaviješten da aranžman nije moguće realizirati.

Ukoliko putnik odustane od putovanja, Fantasia Travel j.d.o.o. uplatit će novčana sredstva na račun s kojeg je uplata zaprimljena, a sukladno Općim uvijetima putovanja Fantasia Travel turističke agencije:
• do 30 dana prije polaska - 10 % cijene aranžmana
• 29 do 22 dana prije polaska - 25 % cijene aranžmana
• 21 do 15 dana prije polaska - 40 % cijene aranžmana
• 14 do 8 dana prije polaska - 80 % cijene aranžmana
• 7 do 0 dana prije polaska - 100 % cijene aranžmana
• nakon polaska - 100 % cijene aranžmana.