O nama

Turistička agencija Fantasia Travel osnovana je 2014. godine u Rijeci. Jedna smo od prvih online turističkih agencija u Hrvatskoj, a u našoj ponudi možete pronaći:

- jednodnevne izlete

- višednevna putovanja autobusom

- individualna i grupna putovanja kreirana na upit (tailor made tours)

- transfere (osobnim automobilom, putničkim kombijem, minibusom i turističkim autobusom)

- posredovanje u najmu turističkih autobusa i minibusa (kapacitet 8 - 78 putnika)

- usluge turističkog vođenja na području Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije (za domaće i strane goste)

- usluge smještaja na području Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije


MISIJA I VIZIJA

Turistička agencija Fantasia Travel ideja je koja se dugo 'kuhala' i pripremala te o kojoj smo puno razmišljali te smišljali načine na koje ćemo ju provoditi, obogaćivati i nadograđivati. Nastala je iz želje da turističku ponudu, prvenstveno u segmentu destinacijskog turizma, obogatimo ponudom koja će odstupiti od standarda i pružiti nešto novo i neuobičajeno.

Hrvatska je zemlja neupitnih prirodnih, geografskih, kulturnih i mnogih drugih ljepota. Nažalost mnoge od njih su uvelike neotkrivene, iako bi zasluženo mogle parirati većini destinacija koje su se tijekom godina isprofilirale kao 'glavni turistički aduti'. Naš cilj je pokazati vam ta mjesta, ispričati vam njihove priče, potaknuti vas da ih zavolite i da im se ponovno vraćate. U fokusu naše ponude naći će se upravo ta mala mjesta i mali ljudi, koji svojim ljepotama, posebnostima ili svojim radom zaslužuju da ih se upozna.

Da bi to ostvarili, potrebni ste nam i vi, putnici, avanturisti, izletnici, hedonisti, ljubitelji umjetnosti i kulture, prirode i svega što u njoj možemo pronaći... Ljudi koji su motivirani da poboljšaju kvalitetu života; koji shvaćaju važnost kvalitetnih profesionalaca; koji ne tragaju za najjeftinijom cijenom, već za kvalitetom; koji će cijeniti kvalitetnu uslugu, trud i inovativnost. Da, puno se toga kvalitetnoga spominje u ovim rečenicama, ali upravo to i je naša osnovna misija: kvalitetna putovanja koja će rasplesati sretne čestice u ljudima.

Svoje poslovanje, osim na kvaliteti, želimo temeljiti i na inovativnosti. Iz tog razloga od početka ćemo svoju ponudu i poslovanje temeljiti na internetskim alatima. Iako volimo tradiciju naše zemlje, sve stare retro stvari i odmore daleko od urbane vreve, svjesni smo da je online okruženje ono u kojem provodimo najveći dio svog vremena (dok ne pobjegnemo u prirodu). Iz tog razloga jedna smo od prvih turističkih agencija u Hrvatskoj u kojoj apsolutno cijeli proces odabira, bookinga i kupnje aranžmana možete obaviti na internetu, odnosno na našoj web stranici. Nadalje, u svakom trenutku nas možete kontaktirati, odustati od kupnje ili ju obaviti kasnije... Uvijek nam se možete obratiti sa bilo kojim pitanjem, nedoumicom ili problemom, a mi ćemo učiniti sve da vam odgovorimo brzo i točno ili da problem riješimo na obostrano zadovoljstvo (iako ste vi tu u znatnoj prednosti).

Naša vizija ste vi: zadovoljni putnici, koji će na našim stranicama pronaći svoje/a 'fantastično/a putovanje/a' i osigurati si ga u samo par klikova.

Proces je lagan, brz i siguran - na vama je da ga započnete.

Turistička agencija Fantasia Travel j.d.o.o. pruža usluge kao trgovac, organizator ili prodavatelj u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu te može organizirati, posredovati ili pružati druge usluge vezane uz putovanje i boravak turista.